O společnosti RAMICO

Naše společnost Ramico založena v roce 1994 se specializuje na opravy a rekonstrukce všech typů střech a střešních krytin (klempířství, pokrývačství, izolatérství, truhlářství), na izolace proti vodě a vlhkosti, na stavební práce ve výškách, na opravy a revize hromosvodových zařízení a další řemesla pojená se střešním pláštěm (zednictví, zámečnictví).

"Naši práci bereme jako službu a poslání, které nás   těší a naplňuje..." Radek Mikšík
obrázek

Naši lidé

Team Ramico
Od roku 1994

Radek Mikšík

manager jakosti,
historické metody krytí, inspektor Cechu KPT

Od roku 1995

Michal Šefr

atypické klempířské práce,
manager jakosti

Od roku 1997

Dana Děkanová

účetnictví, daně,
personalistika

Od roku 1998

Pavel Wagner

klempíř, pokryvač

Od roku 2009

Jaroslav Kůrka

Zednické a štukatérské práce

Od roku 2004

Dušan Borovec

klempíř

Od roku 2012

Robert Mikšík

IT manager

Od roku 2019

Karolína Sikorová

administrativa

Od roku 2017

Dominik Pomahač

klempíř

Od roku 2010

David Pacák

speciální sváření, klempířství

Od roku 2012

Zdeněk Srp

Izolatérské práce s mPVC folií, klempířství

Student SOŠ Jarov

Student na praxi

Politika jakosti

Vedení společnosti RAMICO s.r.o. přijalo na svém jednání dne 1.6.2004 politiku jakosti v následujícím znění:

Politika jakosti

  1. Provádět rekonstrukce a opravy střech na trhu ČR v souladu se zákonnými požadavky a k maximální spokojenosti našich zákazníků.
  2. Zaručit našim zákazníkům veškeré kvalitativní parametry díla: termín dodání, odpovídající cenu díla, kvalitní provedení, záruční podmínky, pozáruční servis.
  3. Zaměstnancům společnosti zajistit stabilní zaměstnání a kvalifikační růst, mzdu odpovídající jejich pracovnímu výkonu, sociální a sportovní vyžití.
  4. Investovat do infrastruktury společnosti zejména zvyšováním profesionální úrovně pracovních prostředků a výrobních a kancelářských prostor.
  5. Pravidelně sledovat a vyhodnocovat rizika v oblasti BOZP dle charakteru zakázek.
  6. Investovat do technologií a prostředků s minimálním dopadem na zdraví zaměstnanců.
  7. Investovat do dlouhodobých projektů pro uspokojení sociálních potřeb zaměstnanců.

Program

  1. Všichni pracovníci společnosti musí mít neustále na mysli maximální spokojenost našich zákazníků a všechny činnosti podřídit tomuto cíli. Jenom spokojenost zákazníků opravňuje naší organizaci k přežití a prosperitě v tržním prostředí 21. století.
  2. Vedení společnosti bude důsledně vyžadovat svědomité plnění úkolů od všech pracovníků společnosti. Sledování nákladů na nejakostní produkci bude důsledně promítáno do systému odměňování.
  3. Vedení se zavazuje poskytnout všem pracovníkům potřebné pracovní vybavení, zázemí a veškeré pracovní podmínky k naplnění vytčeného cíle
  4. Všichni pracovníci budou k vykonávaným činnostem pečlivě školeni, neboť pouze dobře odborně připravený pracovník může podat kvalitní a profesionální výkon.
  5. Zaměstnancům společnosti zajistit stabilní zaměstnání a kvalifikační růst, mzdu odpovídající jejich pracovnímu výkonu, sociální a sportovní vyžití.
  6. Nástrojem pro dosažení našeho strategického cíle je systém řízení jakosti ISO 9001 a OHAS 18001. Od všech pracovníků bude přiměřeně k zastávané funkci vyžadována jeho znalost a důsledné dodržování.

Proč si vybrat RAMICO?

Naší hlavní prioritou je stálý a spokojený zákazník, který je a bude vždy na prvním místě. Profesionální práce a nejvyší kvalita našich služeb je pro nás to nejdůležitější.

sticker

Nejlepší firma Prahy 7

Ramico v letech 2010, 2011, 2012, 2013 a 2014
zvítězilo v anketě Hobuletu o nejlepší firmu
Prahy 7

sticker

Dlouholeté zkušenosti

Společnost Ramico byla založena v květnu
1994 a již 3. desetiletí úspěšně působí na
stavebním trhu

sticker

Záruka kvality

Ramico má od roku 2004 certifikovaný
systém managmentu kvality dle normy ISO
9001:2001 (ČSN EN ISO 9001:2001)

sticker

Učňovské středisko

Ramico je smluvním partnerem Střední odborné školy stavební a zahradnické, Praha 9, Učňovská 1. V rámci spolupráce v naší společnosti absolvují studenti oboru klempíř / 23-55.H/01 / odborný výcvik

sticker

Rating CCB

Společnost Ramico je držitelem hodnocení A (Společnost výrazně převyšuje srovnatelné MSP. Jeho podnikání je finančně velmi stabilní a okolí dává dobré předpoklady budoucího vývoje. Schopnost dostát svým závazkům je velmi vysoká.) od CCB (Czech Credit Bureau, a.s.).

sticker

Bezpečnost

Ramico považuje bezpečnost práce za svou zákldní prioritu. Proto má od roku 2004 certifikovaný systém managementu bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, dle normy OHSAS 18001-1999.

sticker

Top Czech Quality

Naše společnost obdržela 14.10. 2010 z rukou ministra pro místní rozvoj Ing. Kamila Jankovského cerifikát Top Czech Quality7

sticker

Rating CESR

Společnost Ramico je držitelem hodnocení A+ (Nadprůměrně stabilní subjekt se zanedbatelnou mírou rizika) od CESR (Czech Economic Subject Rating)

sticker

Profesní kvalita

Společnost Ramico byla v roce 1995 zakládajícím členem Cechu klempířů, pokrývačů a tesařů a je členem Hospodáské komory ČR.

sticker

NEJLEPŠÍ FIRMA PRAHY 7

v letech 2010 - 2014 a 2017
v anketě Huboletu

CKPT

JSME ZAKLÁDAJÍCÍM ČLENEM

Cechu klempířů pokrývačů
a tesařů - 1995

sticker

PARTNER EUROPASSISTANT

jsme partnerem pojištovny
Europassistant

sticker

PŘES 400 SPOKOJENÝCH KLIENTŮ

ročně od roku 1994

Náš web používá k analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vaše kontaktní údaje zpracováváme jen pro účely vyřízení poptávek a dále je neukládáme a nikomu neposkytujeme.